preskoči na sadržaj
OBRANA ZAVRŠNOG RADA 5.B
Priloženi dokumenti:
OBRANA ZAVRSNOG RADA 5.b.docx

OBRANA ZAVRŠNOG RADA 4.A
Priloženi dokumenti:
Raspored Obrane maturalnog rada.docx

Natječaj za upis 2017./2018.

Svjedodžbu medicine rada potrebno donijeti u Medicinsku školu Dubrovnik prilikom upisa. 

Priloženi dokumenti:
NATJECAJ ZA UPIS U SS 2017.-2018.doc

Vijesti

E-medica

Učenici Medicinske škole Dubrovnik boravili su prošli tjedan zajedno sa prof. M Čupić i prof. M. Tepšić u Termama Tuhelj na jubilarnoj 10. smotri 'Dani E-medica', koja je ove godine okupila preko 300 učenika iz 26 zdravstvenih škola iz Hrvatske, osam partnerskih škola raznih smjerova, te zdravstvenih škole iz Slovenije, Makedonije i BiH. U sklopu razmjene stečenih znanja, učenicima su u grupama koje čine predstavnici raznih škola, jedni drugima držali predavanja, između ostalih, o depresiji, brain gym-u, marihuani, signalima tijela i srcu, hormonima, zdravoj prehrani, ljekovitim  pripravcima koje su koristili naši  stari ......


Medicinska škola Dubrovnik od početka sudjeluje na danima E medica i dosad se predstavila sa 24 projekta  koje je vodila  Marija Čupić, mag med. tech. Ove godine učenici su radili na projektima Ah, ti hormoni i Kako su se liječili naši stari. Na projektima su putem moderne IKT informacijske tehnologije zajedno s njima radili učenici iz Šibenika, Zadra, Pule, Celja i Beograda .

Na jubilarnoj desetoj smotri E medica Školu su predstavile učenice V. b razreda LUCIJANA MAZAVAC, KARMEN KOPRIVICA, KATARINA KEPIĆ, MARINELA OBRADOVIĆ, DRAGICA ĆOSIĆ i učenice IV b razreda ANA DADIĆ, PETRA KALAČIĆ I ANAMARIJA ROZIĆ

Posebno je bio zapažen štand Škole s učenicama  na kojem su se dijelile slastice , promidžbeni materijal i brošure koje su radile učenice.

Projekt  E-medica pokrenut je 2005. godine na inicijativu Medicinske škole Ante Kuzmanića iz Zadra, uz direktnu podršku svih ravnatelja hrvatskih zdravstvenih škola, a danas uživa potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Agencije za odgoj i obrazovanje odraslih, CARneta te Microsoft Hrvatska.

Uz obrazovni, organiziran je i sportski dio programa, a neizostavan je i zabavni program koji se odvijao u disco klubu, ali i na bazenima.

'E-medica' je domaći projekt prepoznat u svijetu, što dokazuje poziv iz 2010. godine kada je predstavljena  na Microsoft WorldWide Education Forumu u Cape Townu.

O svim događanjima više na linku

http://www.e-medica.hr/hr-hr/daniemedica/daniemedica2017.aspx

Marija Čupić , mag. med. techn.

školski koordinator E medica projekta Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Vanja Bjelopera   datum: 23. 3. 2017.

Kalendar
« Lipanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Tražilica

Korisni linkovi
Carnet
 • e-Dnevnik
 • e-Lektire
 • Libar

Državna matura

UPISI

Činimo dobro

MZOS
 • MZOS

Dnevni tisak


Anketa
Sviđa li vam se web naše škole?
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
preskoči na navigaciju