preskoči na sadržaj
Vijesti

Dan škole

Svjetski dan zdravlja obilježava se 7. travnja svake godine pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije (WHO).

Ovaj dan se obilježava kako bi se izgradila svijest o određenoj temi koja je vezana za zdravlje čime bi se skrenula pažnja na prioritetna područja koje su briga Svjetske zdravstvene organizacije. Aktivnosti vezane za tu određenu temu, kao i sredstva potrebna za njih, ne smiju se odnositi samo na dan 7. travnja, već bi se o njima trebalo voditi računa tijekom cijele godine.

Ovaj dan obilježavamo  Dan naše  škole iako se ove godine poklopilo  s neradnim danom u okviru proljetnih praznika. Naš Dan škole provest ćemo u radosnom druženju u petak, 13. travnja.

Obilježavanje započeo je na Svetoj misi  koju je predvodio  rektor crkve Sv. Vlaha  msgr. Toma Lučić. Dubrovčani su sv.Vlaha štovali kao svog glavnog zaštitnika, Parca, od druge polovice 10. stoljeća. Bio je poznat kao iznimno izobražen i krepostan liječnik, veliki prijatelj siromaha i bolesnika. Molitvom  pomozimo svim osobama kojima je prijeko potrebno vezano za bolesti, izazove, patnje, sjetimo se onima koji nisu više s nama.

Nakon mise, išli smo u Revelin i raznie  lokacijame Grada u cilju  obrade teme METAL,  specifično koristenje i aktivnostima, izrada..........Stručno vodstvo su bili prof. Mladen Kristić i prof. Nikša Grbić.

 

Neka vam je sretan Dan škole!

Galerija slika
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Vanja Bjelopera   datum: 23. 4. 2018.

UČENIČKI SERVIS

Radno vrijeme:

 09.00 - 12.00

 

Telefon:

 099 2200 550

E mail:

ucenicki.servis@dumed.hr


UČENIČKI SERVIS


Oglasna ploča


Korisni linkovi
Carnet
 • e-Dnevnik
 • e-Lektire
 • Libar

Državna matura

UPISI

Činimo dobro

MZOS
 • MZOS

Dnevni tisak

preskoči na navigaciju