preskoči na sadržaj

Medicinska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
Vijesti

Županijsko natjecanje u ženskom rukometu

Autor: Lana Kurtović Hartman, 21. 3. 2022.

17.ožujka 2022. u Pločama je održano županijsko natjecanje u ženskom rukometu. Učenice naše škole, s trenerom prof. Ivicom Čularom osvojile su 1. mjesto i plasirale se na državno natjecanje u Poreču. 

Njihove doživljaje pročitajte u nastavku.

Čestitamo učenicama i treneru te im želimo mnogo uspjeha na daljnjem natjecanju!!!!

 

Teško ali zasluženo smo osigurale prolazak na državno prvenstvo u Poreču. Timskim radom smo pokazale što znamo i da je najvažniji kako u našem budućem zanimanju tako i za uspjeh ekipe, Borile smo se do zadnje sekunde, a napetost je bila prisutna cijelo vrijeme. Imale smo veliku želju i htjenje jer ovo je isto tako i prvi put da će naša škola sudjelovati na završnici državnog školskog prvenstva. Imali smo jako dobru podršku profesora s klupe te smo pokazale ono što znamo, uz fair play naravno. Sve ono što smo zamislili,  provele smo u djelo.
Moram napomenuti kako je pred nama dugo putovanje i mislim da najviše putujemo (vremenski) za razliku od drugih plasiranih ekipa, ali spremne smo dati sve od sebe i pokazati ono što znamo.
Nadamo se dobrim rezultatima, a da ćemo se vratiti u Školu s medaljom, to je lakše reći nego ostvariti, ali uvjerena sam da će se naš trud i zajedništvo isplatiti! Dat ćemo sve od sebe
CMS za škole logo
Medicinska škola Dubrovnik / Baltazara Bogišića 10, HR-20000 Dubrovnik / ss-medicinska-du.skole.hr / tajnistvo@dumed.hr
preskoči na navigaciju