preskoči na sadržaj

Medicinska škola Dubrovnik

 > Nastava  > Natjecanja
WorldSkills

Učenica 4. a razreda Nea Sarić s mentoricom Sunčicom Marčinko sudjelovala je na Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills, u Zagrebu od 10. do 12. svibnja. Učenica se natjecala u disciplini kozmetičke njege i osvojila 7. mjesto.

WorldSkills Croatia u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih održava se već niz godina na Zagrebačkom Velesajmu. Natjecanje iz kozmetička njege uključuje različite vještine, od oblikovanja kose, njege noktiju i kože do masaža i profesionalnog šminkanja. Učenica Nea Sarić tako je tijekom natjecanja izradila više zahtjevnih zadataka dok je nastavnica Sunčica Marčinko sudjelovala na organiziranim stručnim usavršavanjima.

Čestitamo Nei i mentorici na ovom izvrsnom uspjehu i zahvaljujemo im na promociji naše škole u najboljem mogućem svjetlu!


Županijsko natjecanje u ženskom rukometu

17.ožujka 2022. u Pločama je održano županijsko natjecanje u ženskom rukometu. Učenice naše škole, s trenerom prof. Ivicom Čularom osvojile su 1. mjesto i plasirale se na državno natjecanje u Poreču. 

Njihove doživljaje pročitajte u nastavku.

Čestitamo učenicama i treneru te im želimo mnogo uspjeha na daljnjem natjecanju!!!!

 


WorldSkills

18.ožujka 2022. u Sinju održano je međužupanijsko natjecanje WorldSkills Croatia, disciplina kozmetička njega. Učenica naše škole, Nea Sarić, pod vodstvom mentorice Sunčice Marčinko, osvojila je drugo mjesto i plasirala se na državno natjecanje u Zagrebu. 

Čestitamo Nei i mentorici te im želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju!!!!


Udžbenici 2023./2024.
Upisi 2023./2024.

Dragi osmaši, 

pogledajte video koji će vas upoznati sa našom školom!

Medicinska škola Dubrovnik

 

Provjera predznanja iz Engleskog jezika odnosi se samo na učenike koji ga nisu učili u osnovnoj školi. 

 
CMS za škole logo
Medicinska škola Dubrovnik / Baltazara Bogišića 10, HR-20000 Dubrovnik / ss-medicinska-du.skole.hr / tajnistvo@dumed.hr
preskoči na navigaciju