preskoči na sadržaj

Medicinska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
Vijesti

UČENICI NAŠE ŠKOLE PODIJELILI POKLON- PAKETE U OB DUBROVNIK

Autor: Lana Kurtović Hartman, 7. 4. 2022.

Povodom Dana škole i Dana zdravlja naši učenici posjetili su Opću bolnicu Dubrovnik kako bi osoblju podijelili prigodne poklon-pakete s pinicama, kolačima i penganim jajima. Poklon-pakete izradili su učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

Učenike, ravnateljicu Marijana Kulić i nastavnice Mariju Čupić, Hrvatinu Nižić Grubišić i Mariju Hilić Vijolić na recepciji bolnice dočekala je glavna sestra Kristina Muhoberac, predstavnik sindikata sestara i tehničara Ivan Večerin te medicinski tehničar Alen Tahirović kako bi zahvalili na ovoj iznimnoj gesti.

Inicijativa je potekla iz naše škole, a objeručke su je prihvatile kolege i učenici Turističke škole kako bismo zajedno zahvalili onima koji nesebično brinu o našem zdravlju te predano sudjeluju u obrazovanju naših učenika već dugi niz godina.

Zahvaljujemo učenicima i nastavnicima Turističko-ugostiteljske škole koji su utkali svoje vrijeme i ljubav u prekrasne poklone.

I još jednom izražavamo zahvalnost i divljenje medicinskim sestrama i tehničarima OB Dubrovnik  koje se bave profesijom čija je važnost za društvo i pojedinca iznimna. Hvala vam!

Galerija slika
CMS za škole logo
Medicinska škola Dubrovnik / Baltazara Bogišića 10, HR-20000 Dubrovnik / ss-medicinska-du.skole.hr / tajnistvo@dumed.hr
preskoči na navigaciju