preskoči na sadržaj

Medicinska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
Vijesti

E-medica

Autor: Lana Kurtović Hartman, 5. 12. 2022.

I. razmjena na projektu „ Čučanj više, šećer niže“

Prva razmjena učenika i nastavnika u okviru međunarodnog projekta E-medica:Čučanj više,šećer niže" održana je u Dubrovniku od 2.12. do 4.12.2022.

Učenici Medicinske škole Dubrovnik: Karla Dodig, Ana Jelinić, Lara Jurković, Katarina Đerek, Antonela Zekušić, Ivana Andačić i njihovi nastavnici mentori i voditelji projekta: Lana Ferizović-Karađole, Šime Karađole, školski koordinator Marija Čupić i ravnateljica Marijana Kulić srdačno su dočekali  goste iz Sarajeva, Beograda, Zadra i Šibenika.

Srednju zubotehničku školu Sarajevo predstavili su učenici: Hanan Zeba i Hanan Pokrklić i nastavnice:Ezrema Boškailo i Melisa Livnjak –Krdžalić, Farmaceutsko-fizioterapeutsku školu Beograd predstavili suučenici: Anja Ivić i Nemanja Beković, te nastavnici Maja Pavlović i Biljana Vasić, Pomorsku školu Zadar predstavili su učenici: Lucijan Jordan, Lovre Oljica i Dino Begović i nastavnica Ivana Supičić te Medicinsku školu Šibenik predstavili su učenici: Nikica Antić, Petar Pavić i nastavnici Nenad Kerić i Snježana Žaja.Nakon radnog i raspjevanog dana u prostorijama škole, učenici i nastavnici uživali su u kulturnim i povijesnim znamenitostima grada Dubrovnika uz stručno vodstvo gospođe Antee Glumac-Barbir, kojoj smo neizmjerno zahvalni jer je svojim znanjem i zanimljivim pričama zainteresirala sudionike za naš Grad. Posjetili smo staru ljekarnu u franjevačkom samostanu Male braće. Obje večeri proveli smo u divnom društvu uz glazbene note Bosutskih bećara ispred Studentskog centra Dubrovnik i koncert Damira Urbana na Stradunu u okviru Dubrovačkog zimskog festivala, koji je svojim blagdanskim duhom očarao naše posjetitelje. Ni kišne kapi nisu pokvarile pozitivnu energiju kojom su zračili naši gosti, a i domaćini.

Dokazali smo hipotezu da čučanj snižava šećer u krvi, ali i onu da razmjene znanja, zabave i stvaranja novih prijateljstava u dobrom društvu ne nedostaje! Radujemo se novim susretima!

Galerija slika
Upisi 2022./2023.

Dragi osmaši, 

pogledajte video koji će vas upoznati sa našom školom!

Medicinska škola Dubrovnik

Dostava potrebne dokumentacije za upis u jesenskom roku  (Upisnica i Svjedodžba medicine rada) obavljati će se u prostorima škole  29.8.2022. u vremenu od 9.00-13.00.

 
Udžbenici 2022./2023.
CMS za škole logo
Medicinska škola Dubrovnik / Baltazara Bogišića 10, HR-20000 Dubrovnik / ss-medicinska-du.skole.hr / tajnistvo@dumed.hr
preskoči na navigaciju