preskoči na sadržaj

Medicinska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
Vijesti

Jedno nezaboravno popodne puno dobrote i ljubavi- posjet Dječjem domu Maslina

Autor: Lana Kurtović Hartman, 8. 12. 2022.

Povodom Svetog Nikole i ostalih nadolazećih blagdana učenice 4.B razreda, u pratnji profesorice  Zorice Vidojević i razrednice Jelene Dominiković, posjetile su Dječji dom Maslina čija je djelatnost pružanje socijalnih usluga djeci i mlađim punoljetnim osobama bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Kako bismo razveselili svu djecu, učenice su pripremile poklon kutije koje su osobno uručile svakom djetetu. U kutiji se nalazila i motivacijska poruka o hrabrosti, neustrašivosti, ljubavi i borbi za ono što želimo. Nakon podjele poklona, slijedilo je  upoznavanje i druženje jednih s drugima uz smijeh, veselje i podršku. Svi su bili prepuni dojmova jer su imali priliku pružiti ono najvrjednije, a to je ljubav. Teško je bilo rastati se od onih koji su nas grlili tako jako i zahvaljivali iskreno iz dubine duše. No, svaki rastanak obećava i novi sastanak. Tako je bilo  i ovaj put. Dogovorena je daljnja suradnja između Medicinske škole Dubrovnik i Dječjeg doma Maslina. Uskoro kreću pripreme za provedbu aktivnosti volontiranja naših učenika u Dječjem domu Maslina.

Otišli smo sa osmijehom na licu i toplinom u srcu jer smo to vidjeli i na njihovim licima. Zagrlili smo ih tako jako da  ljubav i dobrota pobjede njihove teške životne priče i sudbine. Zagrlili smo ih tako jako da vjeruju u ljubav i dobrotu. Jer sve to postoji, a to smo mi. Ljudi.  “Nijedan čin dobrote, bez obzira koliko malen, nije uzaludan.” – Ezop

Osmijeh, ljubav i sreću na licima učenika i djece pogledajte u fotogaleriji 😊

 

                                             Nositelji aktivnosti: Zorica Vidojević

                                                                                  Jelena Dominiković
Upisi 2022./2023.

Dragi osmaši, 

pogledajte video koji će vas upoznati sa našom školom!

Medicinska škola Dubrovnik

Dostava potrebne dokumentacije za upis u jesenskom roku  (Upisnica i Svjedodžba medicine rada) obavljati će se u prostorima škole  29.8.2022. u vremenu od 9.00-13.00.

 
Udžbenici 2022./2023.
CMS za škole logo
Medicinska škola Dubrovnik / Baltazara Bogišića 10, HR-20000 Dubrovnik / ss-medicinska-du.skole.hr / tajnistvo@dumed.hr
preskoči na navigaciju